Ικανοποίηση αιτήματος της ΟΕΒ για παγοποίηση των ενοικίων σε κρατικές βιομηχανικές περιοχές για ακόμη πέντε χρόνια

αναρτήθηκε στις 15 Φεβ 2018, 7:19 π.μ. από το χρήστη Admin 1

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) ανακοινώνει, ότι το Υπουργικό Συμβούλιο με χθεσινή απόφαση του, έκανε αποδεκτό το αίτημα της για παγοποίηση των ενοικίων, που καταβάλουν οι βιομηχανίες που είναι εγκατεστημένες σε κρατικές βιομηχανικές περιοχές, για ακόμη πέντε χρόνια.

 

Το σχετικό αίτημα της ΟΕΒ υποβλήθηκε στο Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού στις 9 Αυγούστου 2017, στα πλαίσια των προσπαθειών της Ομοσπονδίας για συγκράτηση του λειτουργικού κόστους των βιομηχανιών και αποφυγή επιδείνωσης των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν λόγω της κρίσης.

 

Η ΟΕΒ εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, κ. Γιώργο Λακκοτρύπη, για την κατανόηση που επέδειξε στη ρύθμιση του θέματος, κάτι το οποίο αναγνωρίζεται από όλους του επηρεαζόμενους βιομήχανους.

 

Η ΟΕΒ θα συνεχίσει να εργάζεται για προώθηση προς επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι βιομηχανικές μονάδες με απώτερο σκοπό την ανάκαμψη του βιομηχανικού τομέα μέσω ετοιμασίας ολοκληρωμένης εθνικής βιομηχανικής στρατηγικής.


Comments